Sponsored by: ATSC
Mijn familie aanmelden
Als je een ernstig ziek kind hebt, dat de leeftijd heeft van 4 tot en met 12 jaar heeft en je gezin is woonachtig in Nederland, dan kun je onderstaand online aanmeldingsformulier invullen voor een vakantieweek in Villa Pardoes. Als je niet zeker bent of jouw kind hiervoor in aanmerking komt, lees dan eerst nog even de toelatingscriteria.
 
Denk je dat je gezin in aanmerking komt? Vul dan hieronder het online aanmeldingsformulier in.
 
In 2015 heeft Villa Pardoes de capaciteit uitgebreid van 8 naar 12 huisjes. Hierdoor kunnen wij jaarlijks zo'n 600 gezinnen ontvangen voor een vakantieweek in Villa Pardoes. Villa Pardoes is een erg prikkelrijke omgeving en daardoor wellicht niet of minder geschikt voor sommige kinderen.
 

Gezien de hoeveelheid aanmeldingen is in overleg met de Medische Commissie besloten om alle aanmeldingen met ingang van mei 2016 voor een verblijf in Villa Pardoes éénmalig aan te bieden aan gezinnen, ook als meerdere zieke kinderen uit hetzelfde gezin voor een verblijf in aanmerking zouden komen.

 

Aanmeldingsformulier

 

Als gezin kun je via bovenstaande link jullie contactgegevens én de contactgegevens van de behandelend (revalidatie)arts invullen. Het is noodzakelijk dat jullie de behandelend specialist vooraf op de hoogte stellen van jullie aanmelding. De arts ontvangt vervolgens automatisch een mail om de aanmelding met het medische gedeelte af te ronden. Zodra de Medische Commissie de aanmelding heeft beoordeeld nemen we contact met je op en hopen we samen een vakantieweek te kunnen plannen.

 

Als medewerker van de kinder- of revalidatiearts kun je tevens deze link gebruiken en de aanzet geven voor het versturen van een aanmelding. De arts kan de aanmelding vervolgens verder invullen. Zodra de Medische Commissie de aanmelding heeft beoordeeld nemen we contact met de ouders op en hopen we samen een vakantieweek te kunnen plannen.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten