Sponsored by: ATSC
Doneer aan Villa Pardoes

Villa Pardoes verzorgt al jaren blije gezichten zonder subsidies of andere vaste inkomsten. Maar een week in Villa Pardoes kost wel € 2.000,- per gezin. Dat komt neer op een jaarlijkse begroting van € 1.000.000,- tot € 1.200.000,-. Dit geld wordt in zijn geheel opgebracht door sponsoren en donateurs. Samen bezorgen zij jaarlijks zo’n 600 gezinnen een topweek. Ook sponsoren in natura bieden onze gasten op allerlei bijzondere manieren plezier en/of hulp.

Jaarlijkse donaties

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 25,- of meer bent u al vaste donateur van Villa Pardoes. Het bedrag is niet groot, maar de vele kleine donaties zijn voor ons erg belangrijk om ons werk in Villa Pardoes te blijven doen. Als donateur ontvangt u het Villa Pardoes Jaarbericht en onze digitale nieuwsbrief.

 

Geïnteresseerd?
Via het doneerscherm kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Eenmalige donatie

Uiteraard is ook uw eenmalige donatie meer dan welkom. Stort uw bijdrage op

IBAN: NL35 RABO 0300 224 028, Rabobank te Kaatsheuvel ten name van Stichting Fondsenwerving Villa Pardoes.

 

U kunt ook eenvoudig vanuit het buitenland doneren aan Villa Pardoes:

Stichting Fondsenwerving Villa Pardoes te Kaatsheuvel
IBAN       : NL35 RABO 0300224028
Swift/BIC: RABONL2U

Hoe zit het met de belasting?

U kunt vanaf 2015 periodieke giften doen met een onderhandse akte van schenking aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI) of aan een vereniging met ten minste 25 leden. U hoeft de gift niet meer vast te leggen in een notariële akte om voor aftrek in aanmerking te komen.

 

Lees meer

Speel mee in de Vriendenloterij!

Uniek aan de VriendenLoterij is dat u zelf kunt bepalen voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat naar het goede doel van uw keuze. Door mee te spelen voor Villa Pardoes helpt u ons! Met één klik kunt u meespelen voor Villa Pardoes en tegelijkertijd elke week kans maken op fantastische prijzen.

 

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 47 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.

 

Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo én € 10.000,- (indien u meespeelt met de Jackpotbonus), een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten