Sponsored by: ATSC
Gefeliciteerd.nl

Villa Pardoes doet mee aan Gefeliciteerd.nl

 

Eind december 2016 is Gefeliciteerd.nl gelanceerd. Via deze website doneer je online gemakkelijk aan een goed doel voor een verjaardag of jubileum. Geef je een feest? Dan maak je je eigen pagina aan, selecteert een goed doel en laat je gasten doneren via jouw pagina. Je kunt ook aan Villa Pardoes doneren via Gefeliciteerd.nl. Het is leuk en makkelijk. Dus probeer het zeker een keer.

 

Hoe werkt Gefeliciteerd.nl?

Wil je op een feest liever geen cadeaus ontvangen, maar wel een donatie doen aan een goed doel? Ga dan naar Gefeliciteerd.nl. Daar maak je in een paar eenvoudige stappen een eigen feestpagina aan, waarop jouw gasten direct kunnen doneren Villa Pardoes. Je kiest zelf een url, bijvoorbeeld marieke-is-jarig.gefeliciteerd.nl. Je selecteert het goede doel waaraan je gasten gaan doneren en stuurt de link naar je pagina door aan je gasten. Zij doneren via die pagina een zelfgekozen bedrag aan het goede doel van jouw keuze. Ze kiezen er zelf voor om anoniem te doneren of hun gegevens met jou te delen.

Je kunt je feestpagina persoonlijk maken met een mooie afbeelding en je eigen tekst. Zodra gasten hebben gedoneerd, zie je op je persoonlijke pagina een overzicht van hun donaties. Zo zie je precies hoeveel er in totaal aan Villa Pardoes gedoneerd is. Zo wordt donaties vragen voor je feest een stuk leuker. Maar het wordt ook makkelijker, omdat de donaties snel bij ons terecht komen. En jij hoeft er niets voor te doen. Geen enveloppen openmaken, geld tellen, geld overmaken. Alles gaat automatisch.

 

Hoe zit het financieel?

Gefeliciteerd.nl is een stichting, dus zij maken geen winst. Om te zorgen dat de kosten van de stichting gedekt zijn, wordt ongeveer 8% van elke donatie ingehouden. De overige 92% wordt binnen een maand op onze rekening gestort. Je gasten kunnen een donatie doen met iDeal of PayPal. Gefeliciteerd.nl werkt voor de financiele afhandeling samen met GeefGratis. De stichting GeefGratis ontvangt de donaties en stort ze een keer per maand automatisch door aan alle goede doelen waaraan gedoneerd is.

 

Social_Media_Banner_1.jpg

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten