Sponsored by: ATSC
Sponsoren

 

Alle organisaties, groot en klein, kunnen iets organiseren voor Villa Pardoes. Van galadiner tot collecte, van sportevenement tot (kunst)veiling. Het is ook mogelijk om een percentage van de omzet van een speciaal product te doneren of om structureel sponsor te worden van Villa Pardoes. Mogelijkheden genoeg! Er zijn genoeg bijzondere acties te bedenken om de Villa te ondersteunen! Wat het ook wordt: onze fondsenwervers denken graag met u mee. Neem gerust contact op om een idee te bespreken.

 

GertJan_website.jpg                       Olaf_website.jpg                     Chantal_website.jpg

Gert Jan van Boxel                     Olaf Jungerius                          Chantal Frijters

gboxel@villapardoes.nl            ojungerius@villapardoes.nl    cfrijters@villapardoes.nl

 

 

Een aantal mogelijke manieren om Villa Pardoes te sponsoren

Structureel sponsor worden

Onze structurele sponsoren adopteren Villa Pardoes telkens minimaal voor één week en bezorgen daarmee 12 gezinnen een onvergetelijke week vakantie. Één week adopteren kost € 24.000,- voor deze gezinnen én voor ons zijn sponsoren daarom erg belangrijk.

 

Op dit moment heeft een grote groep sponsoren zich op verschillende manieren voor meerdere jaren aan de Villa verbonden. Dit is een mooie lijst met sponsoren, die ons op een fantastische manier ondersteunen. Die steun blijft nodig. Ook van nieuwe sponsoren. Help mee en neem contact op.

 Luxaflex_Windowtransparant_Styling_PNG.png  BBA_LOGO_dmp_copy.jpg  Fysiocare_logokleur.jpg  Qpromotions.jpgLogoJonkerGeel_website.jpg

 

Mandemakers_logo_002.jpg Van-Oers_website.pngStabilo_Logo_100MY_ai.jpg  WELZORG_BRENGT_U_VERDER_FC.jpg  

 

EH_Logo_and_straplineRGB.jpg   logo_Kwetters.jpg   Tarkett.jpg  VendorPO-NL.jpg 

 

S_van_SUEZ.png  Plaza_logo.JPG  Smeding.jpg  Sligro_logo.jpg  Selecta_RGB.jpg

 

SBB_logo_beter_uit_de_buurt.low.jpg  Logo_Keser_RGB.jpg  logo_frieslandcampina_fc.png  MATTEL_RED.jpg  Logo-Vitam.jpg 

 

Logo_Toverland_offset_paars.jpg  Logo_Lions_Breda_de_zuidelijke_baronie.png  FrietFeest_logo_Large.jpg  Efteling_corporate_logo_Full_color_op_witte_en_lichte_achtergrond_300dpi_285x110mm_C-2.jpg  Coca-Cola_ROOD_Logo.jpg  

 

Logo_Brakel_CORP_FC.jpg  Hager_.jpg  ATSC.jpg   ADLnarrowcasting.jpg vrienden-van-gvv63.jpg

 

Q-cam_logo.jpgDIT_logo_Villa_Pardoes.jpg

 

Sponsorambassadeur worden

Als Villa Pardoes hebben we verschillende sponsorambassadeurs, die belangeloos hun netwerk inzetten om sponsoring en sponsoracties te realiseren. Onze sponsorambassadeurs zijn over het algemeen mensen uit het bedrijfsleven of de commerciële dienstverlening.

  • Dhr. Erik Kamps
  • Dhr. Alphons van de Ven
  • Dhr. Maddy Goossens
  • Dhr. Henk Rosman
  • Dhr. Marco Goyaerts
  • Dhr. Rob Lucassen

Neem gerust contact op om ook sponsorambassadeur te worden. 

Incidenteel sponsor worden

Er zijn veel creatieve manieren om sponsor te worden. Villa Pardoes denkt graag met u mee over een leuke en passende vorm.

 

Is er bijvoorbeeld sprake van de opening van een nieuwe vestiging, of een jubileum? Dat is een mooie gelegenheid om op feestelijke wijze een mooi sponsorbedrag te realiseren. Betrek medewerkers erbij door bijvoorbeeld een bedrag te doneren voor iedere ingeleverde personeelsenquête. Ook uw klanten en relaties kunnen wellicht een donatie doen.

 

Bedrijven en Villa Pardoes kunnen ook jointpromotion acties opzetten. Een deel van de productprijs die afnemers betalen, komt dan ten goede aan Villa Pardoes. Of u bestelt relatiegeschenken van Villa Pardoes. Hartstikke leuk om te krijgen én nog leuker om te geven. Neem maar eens een kijkje in onze webshop en laat u inspireren door ons assortiment.

Sponsoring in natura

Bij sponsoring in natura kunt u bijvoorbeeld denken aan een vernieuwde Whirlpoolruimte, de inrichting van de gastenverblijven, de centrale keuken, de tuin of de kinderhoek. Maar ook kennis is goud waard. Denk en doe mee met bijvoorbeeld fondsenwerving, communicatie of administratieve processen.

 

Een paar voorbeelden: onze gasten drinken gratis koffie en thee, de ramen worden gratis gewassen en ook onze website is gesponsord. 

Maatschappelijk ondernemen

Giften in natura zijn een vorm van maatschappelijk ondernemen, maar ook voor medewerkers kan het geweldig zijn om samen de handen uit de mouwen te steken voor Villa Pardoes. Dat is goed voor de teambuilding en de uitstraling van het bedrijf. Het is een ideale manier om het Villa Pardoes gevoel te ervaren. Interesse om 'Helpende Handen' te bieden aan Villa Pardoes? Neem gerust contact op om ideeën te bespreken.

Een actie organiseren

Iedereen kan acties organiseren en soms op zeer creatieve wijze. Zo is er een initiatief gesponsord om de marathon van Villa Pardoes naar Gameren te lopen. Ook stonden house warming party's en Gouden bruiloften in het teken van Villa Pardoes. 

 

Wil je als particulier of bedrijf ook iets organiseren voor Villa Pardoes? Neem dan contact op met onze afdeling Fondsenwerving. Wij denken en helpen graag mee.

 

De website www.geef.nl biedt de mogelijkheid om acties extra publiciteit te geven. Op deze site kun je acties aankondigen, compleet met foto's en printbare flyers. U laat zien waar u mee bezig bent en werft extra donateurs voor uw actie. En dus voor Villa Pardoes!

Neem contact op

U kunt Villa Pardoes op diverse manieren ondersteunen. Voor inspiratie neem hier een kijkje. Neem gerust contact op met een van de medewerkers van de afdeling Fondsenwerving. We hebben veel ervaring en kunnen op allerlei manieren helpen.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten