Sponsored by: ATSC
Villa Pardoes is jarig en tikt jou!

Pardoes-jarig-3.jpg

Feestje

Vrijdag 26 oktober is het 18 jaar geleden dat Villa Pardoes haar deuren opende. Ruim 7.000 gezinnen met een ernstig ziek kind zijn sindsdien verwend met een weekje vakantie in de Villa in Kaatsheuvel. Om nog meer families hun zorgen voor even te laten vergeten, organiseert Villa Pardoes het grootste Tikkertje-spel van Nederland. Met het doorsturen van een Tikkie-betaling van 2,- via Whatsapp moet er een digitaal sneeuwbaleffect op gang komen.

 

qrcode_villapardoescampagne.png

Hoe werkt Tikkertje voor Villa Pardoes?

Als je wordt ‘getikt’, krijg je een Tikkie toegestuurd via WhatsApp. Zoals de regels op het schoolplein voorschrijven ben jij daarna de Tikker en mag jij de volgende aantikken, oftewel een Tikkie sturen. Deze persoon is op zijn of haar beurt de tikker, doneert € 2,- en stuurt de Tikkie-oproep weer door, als je wilt naar al je vrienden. Tik jij ook mee? Speel mee, scan de qr-code →
Pardoes-op-vakantie1.jpg

Tik jij ook mee?

Met dank aan Rafael van der Vaart, Gers Pardoes, Beau van Erven Dorens, Marcel Meeuwis, Mylène & Rosanne, Leo Alkemade en de gasten van Villa Pardoes is er een campagnevideo opgenomen om de campagne te lanceren. “Geweldig om te zien dat al die kinderen daar genieten van het huis”, zegt Gouden Televizier-Ring winnaar Beau van Erven Dorens in de video.

 

 

 

 

gezinnen-web.jpg

Waarom doortikken?

Met dit event hopen wij genoeg geld op te halen om 12 gezinnen een onvergetelijke week in  Villa Pardoes te geven. Hiervoor hebben we minimaal 12.000 mensen nodig die meedoen aan ons digitaal tikkertje. Hier kunnen we dus alle hulp bij gebruiken! Zo kunnen zij, maar vooral de kinderen, hun dagelijkse leven even op pauze zetten en alle toestanden en ziekenhuizen een weekje vergeten.

Tussenstand_Tikkie_klein.jpg

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten