Sponsored by: ATSC
Voorbeelden van acties

De financiële barometer van Schwartzmans bv

Elkaar belonen voor goed gedrag en de winst van deze samenwerking komt Villa Pardoes toe. Ons bedrijf Schwartzmans bv levert reinigingsmiddelen en materialen aan bedrijven en instellingen om een schone en veilige woon- en werkomgeving mede mogelijk te maken. Te kleine orders, te weinig marge, te laat betalen allemaal zaken die we allemaal kennen en om dit te voorkomen stellen we regels op en bij afwijking van die regels worden er “straf” maakregelen genomen. Dit is iets wat wij NIET willen! Op tijd betalen en een leuke order gaan we belonen. En niet doormiddel van korting maar door het op te sparen voor Villa Pardoes. € 0,25 per op tijd betaalde factuur; € 0,25 als het een leuke order is waar we nog iets op mogen verdienen; € 0,10 als de order via de website besteld wordt. Het resultaat € 4.000,00 voor Villa Pardoes. De klant en Schwartzmans hebben er niet onder geleden en bij Villa Pardoes maken ze er mensen gelukkig mee.

 Schwartzmans_VillaPardoes.jpgSchwartzmans_barometer.jpg

Speel mee in de Vriendenloterij!

Uniek aan deVriendenLoterij is dat u zelf kunt bepalen voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat naar het goede doel van uw keuze. Door mee te spelen voor Villa Pardoes helpt u ons! Met één klik kunt u meespelen voor Villa Pardoes en tegelijkertijd elke week kans maken op fantastische prijzen.

vl-logo.png

scherendeheren-logo_1.jpg  Scheren voor het goede doel

Op scherendeheren.net scheren mannen de baard voor Villa Pardoes. Hoe werkt dat? Mannen die als scherende heer poseren, dragen bij aan de continuïteit van de site en de donateurs van scherende heren maken hun gift rechtstreeks over naar het goede doel. Zo is er sinds de oprichting in 2006 in tien jaar al ruim €25.000 bij elkaar geschoren voor de Villa! Wil jij ook een keer de baard scheren voor Villa Pardoes? Kijk dan eens op scherendeheren.net/welkom.

scherendeheren-polaroids_1.jpg

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten