Sponsored by: ATSC
Nol Havens

Het idee was al snel om twaalf liedjes van VOF De Kunst te selecteren en op een speciale Villa Pardoes-CD uit te brengen. "Het is eigenlijk een soort verzamelaar. De liedjes die er op staan, zijn ook te vinden op eerdere CD's van onze theatervoorstellingen, maar dit is toch een speciale CD. Waarvan de opbrengst volledig ten gunste komt aan het goede doel." De CD ligt voor € 9,00 in de winkels waar ook de reguliere CD's van VOF De Kunst te verkrijgen zijn.


En de samenwerking die daardoor ontstond leidde al snel tot meer. Zo heeft VOF De Kunst tijdens een Back to the 80's feest ten bate van Villa Pardoes speciaal voor deze gelegenheid én vooral ook ter ondersteuning van het goede doel voor het eerst sinds lange tijd live de internationale hits 'Suzanne' en 'Een kopje koffie' weer vertolkt. Een optreden dat garant stond voor een uitverkochte zaal.


Terug naar overzicht*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten