Sponsored by: ATSC
Vrijwilligers

Villa Pardoes wordt gedreven door een kleine groep vaste medewerkers en ruim 185 enthousiaste vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers heeft de Villa geen bestaansrecht. We zijn blij dat we door zo’n grote groep vrijwilligers geholpen worden. Dat gebeurt met zoveel inzet, enthousiasme en betrokkenheid dat er elke week bergen werk verzet kunnen worden.

 

20161112___VillaPardoes_Vrijwilligers.jpg

Welke vrijwilligers hebben we?

Om al het werk in de Villa in goede banen te leiden, onderscheiden we voor de vrijwilligers zeven functiegebieden:

 

• Gastheer en gastvrouw
• Vrijdagochtend team
• Administratieve ondersteuning
• Tuinonderhoud
• Techniek
• Fondsenwervende activiteiten
• Vervoer
Pardoes

Aanmelden voor vrijwilligerswerk

Met onze vrijwilligers zitten we in een riante positie. Ons huidige team kan alle taken over het algemeen prima aan, maar voor sommige onderdelen kunnen wij altijd nieuwe mensen gebruiken. We hebben wel een wachtlijst met mensen die ook graag als Gastheer en Gastvrouw aan de slag zouden willen gaan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of bellen met onze Vrijwilligers Coördinatoren.  

Gastheer en gastvrouw

De grootste groep vrijwilligers zet zich in als gastheer of gastvrouw. In Villa Pardoes zijn dagelijks twee vrijwilligers aanwezig, verdeelt over drie shifts, tussen 09.30 uur 's ochtends en 21.30 uur 's avonds. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de gasten, helpen bij eventuele vragen en bieden een luisterend oor. Ze doen allerlei leuke activiteiten en spelletjes met de kinderen, maar ruimen bijvoorbeeld ook het speelgoed van de kinderen op en vegen het zand uit de zandbak weer aan.

Lees meer

Vrijdagochtend team

Op vrijdagochtend zijn er veel vrijwilligers gelijktijdig actief in de Villa. Ze zorgen dan dat alle huisjes weer gereed zijn voor de nieuwe gasten. 's Middags ontvangen ze de nieuwe gasten, leiden deze rond en verzorgen het buffet in de avond.

Lees meer

Administratieve ondersteuning

Een kleinere, maar erg belangrijke groep vrijwilligers ondersteunt de vaste medewerkers op kantoor met administratieve taken. Elke week zijn er weer andere werkzaamheden te doen. 

Tuinonderhoud

Villa Pardoes heeft een grote buiten- én binnentuin! De vrijwilligers zorgen voor het onderhoud. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend zijn zij in de tuin aan het werk.

Lees meer

Techniek

Door het intensieve gebruik van de huisjes en de centrale ruimte van de Villa zijn er elke week wel enkele technische storingen die opgelost moeten worden. Om onze gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we kleine mankementen in het huisje nog dezelfde dag oplossen. Een groep technische vrijwilligers zet zich hiervoor in.

Lees meer

Fondsenwervende activiteiten

Ook voor Fondsenwerving zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij ondersteunen de fondsenwervers bij hun wervende acties onder bedrijven, verenigingen, clubs en scholen. Daarnaast geven zij presentaties en zijn ze vaak aanwezig met informatiestands bij evenementen en grote acties. De vrijwilligers van Fondsenwerving ondersteunen bij het vergroten van de naamsbekendheid van Villa Pardoes.

Lees meer

Vervoer

Voor het transporteren van gasten en/of materialen beschikken wij over de Villa Pardoes bus. Als het voor gasten zelf niet mogelijk is om met eigen vervoer naar Villa Pardoes te komen, dan biedt de Villa Pardoes bus uitkomst. Tijdens het verblijf in de Villa kunnen deze gasten door de inzet van onze chauffeurs ook een bezoek brengen aan een attractiepark of activiteit in de omgeving.

 Lees meer

Pardoes

Wekelijks brengt Pardoes een verrassingsbezoek aan Villa Pardoes. Een groep vrijwilligers verzorgt dit wekelijkse moment in de Villa en vergezellen ons ook op locatie bij evenementen.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten