Sponsored by: ATSC
Help mee: organiseer een actie!

Wat leuk dat jullie een actie willen organiseren om geld in te zamelen voor Villa Pardoes! Veel scholen en jeugdclubs zijn jullie met succes voorgegaan. Van sponsorloop tot sportdag, van rommelmarkt tot kerstdiner. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zet je fantasie aan het werk.

 

Benefietconcert

Wat het geld inzamelen extra leuk maakt is dat Villa Pardoes dit jaar een benefietconcert organiseert voor alle kinderen die in actie komen. Mylene & Rosanne maar ook Max en Anne geven die middag een wervelende show. Efteling Kids Radio is ook aanwezig en DJ Joris presenteert op enthousiaste wijze de show. Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ca.16.00 uur. Daarnaast zijn er vanaf 13.45 uur in de foyer diverse activiteiten georganiseerd. Zo kun je een glittertattoo zetten, een foto maken in de photobooth en uiteraard met Pardoes op de foto. Verder is er voor iedereen een glaasje drinken en wat lekkers. Het benefietconcert wordt georganiseerd in theater De Leest in Waalwijk.

 

IMG_2494klein.jpg

 

Wat kun je doen? 

  • Heitje voor Karweitje
  • Activiteiten op Koningsdag
  • Lege flessen verzamelen
  • Verkoop op de oranjemarkt
  • Sponsorloop
  • Meimarkt organiseren

Je kunt die middag je donatie overhandigen aan Pardoes of deponeren in de grote collectezuil.

 

Hoe meld je je aan? 

Stap 1: Maak een originele foto. Bedenk samen met vrienden een originele manier om geld in te zamelen voor de zieke kinderen in Villa Pardoes. 

 

Stap 2: Meld je aan en stuur de foto op. Deel jullie idee met Villa Pardoes, stuur de foto door naar rkuenen@villapardoes.nl. Deze mail is automatisch ook de aanmelding. 

 

Stap 3: Haal donaties op. Ga de strijd aan met andere groepen en zamel zoveel mogelijk geld in. Halen jullie het meeste geld op? 

 

Stap 4: Het concert. Geniet tijdens het Villa Pardoes concert 2019 van live optredens van onder andere Mylene en Rosanne, en Max en Anne. 

 

Ben jij er bij 22 mei? 

 

Flyer1.1klein.png  Flyer2klein.jpg 

 

Onze fondsenwervers helpen je graag bij het bedenken van ideeën. Neem contact met ons op, vraag naar de afdeling Fondsenwerving en we gaan samen aan de slag om een mooi evenement op te zetten!

 

Chantal_website.jpg

Chantal Frijters

cfrijters@villapardoes.nl

 

Lees meer over voorbeelden van acties

Geef Samen

Wil je dat nog meer mensen weten dat jullie een actie houden? Bezoek dan ook eens de website: www.geef.nl. Op deze site kun je zelf jouw actie aankondigen. Je kunt er foto’s bijzetten en foldertjes plaatsen die iedereen zelf kan printen. Je kunt bovendien laten zien hoe goed de actie loopt en extra donateurs werven voor jouw actie, en dus voor Villa Pardoes. Zet hem op en veel succes!


 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten