Sponsored by: ATSC
Voorbeelden van acties

Basisschool 't Molenveld - Berghem

“De kinderen van groep 1-8 van Basisschool 't Molenveld in Berghem hebben in december kerstkaarten gemaakt. Ze hebben deze verkocht aan ouders, opa's en oma's, familie en vrienden. De helft van het ingezamelde bedrag is overhandigd aan Villa Pardoes. In overleg met de kinderen van onze school hebben wij gekozen om het geld te schenken aan Villa Pardoes. Drie kinderen van onze school: Inge Ulijn, Niels van Gaal en Lard den Brok hebben samen met twee ouders een bezoek gebracht aan Villa Pardoes en hebben de cheque overhandigd. Dit was voor hun een leuke ervaring.”

basisschool_Molenbeek.jpg

SvBMT Protagoras voor Villa Pardoes

Een ontbijtje op bed, een gitaarcursus of een heuse date met een mooie dame: je kon het allemaal winnen op de ledenveiling door een goed bod te doen. Tijdens het vijfde lustrum “It’s like mAgic” van SvBMT Protagoras uit Eindhoven was dit één van de activiteiten die de lustrumcommissie heeft georganiseerd om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Met passie en allure werden een twintigtal diensten en producten geveild die door gulle gevers beschikbaar waren gesteld. Tevens konden er lootjes worden gekocht voor de loterij, waarbij men prijzen als bioscoopkaartjes, een driegangendiner voor twee of een fietsreparatie kon winnen.

 

Al met al hebben we hiermee 420 euro opgehaald! Ook gedurende het jaar werd geld ingezameld met collectebussen en de verkoop van speciale lustrummokken en –thee en gingen enkele studenten naar Kaatsheuvel om te helpen met vrijwilligersactiviteiten. Een grote bijdrage kwam ook van het athletes vs. mathletes-feest, waarbij van elk van de 500 verkochte kaartjes een euro naar Villa Pardoes ging. Uiteindelijk hebben wij een bedrag van 1339 euro kunnen doneren en daar zijn we als studenten natuurlijk hartstikke trots op!

Tue_stukje.jpg

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten