Sponsored by: ATSC
Extra informatie – wij zijn uitgenodigd

De themahuisjes

In Villa Pardoes zijn twaalf themahuisjes; één voor elk gezin. Elk huisje is ingericht in een eigen sprookjesachtige sfeer, van Barbie tot Sneeuwwitje en van Safari tot 1001 nacht. Alle themahuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze allemaal een eigen keuken, badkamer, woonkamer en drie slaapkamers voor elk twee personen. Op de ouderkamer staat ook een verplaatsbaar kinderledikantje. Ook hebben jullie een eigen toilet, badkamer met extra toilet, bad, douche en wastafel. Ook aan de medische ondersteuning en medische hulpmiddelen is gedacht.

Compleet en veilig ingericht

Bij de inrichting van de Villa en de themahuisjes is echt aan alles en iedereen gedacht. De begane grond van Villa Pardoes is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een alarmeringssysteem in de slaapkamer en badkamer van de huisjes. De keuken is uitgerust met allerhande apparatuur, servies en bestek. Voor iedereen is er bedden- en linnengoed. Voor de kleintjes is een kinderstoel, een commode en voor de veiligheid zijn traphekjes geplaatst. Voor gezamenlijk gebruik is er een wasmachine, een wasdroger, strijkijzers en -planken.

 

Klik hier voor de inventarislijst.

Eten en drinken

De heerlijkste koffie, cappuccino, espresso, chocomel en thee staan klaar in de pentrium van Villa Pardoes. Alle gezinnen zorgen in principe zelf voor de maaltijden. Een keer geen zin om te koken? Geen probleem, want in diverse restaurants in de directe omgeving kunnen de gezinnen van Villa Pardoes tegen een gereduceerd tarief van een heerlijke maaltijd genieten.

Begeleiding

In Villa Pardoes sta je er als gezin nooit alleen voor. Onze vaste groep medewerkers is er van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Daarnaast zijn er dagelijks, ook in het weekend, tussen 9:30 ’s ochtends en 21:30 ’s avonds altijd minimaal twee vrijwilligers aanwezig. Onze vrijwilligers staan op veel manieren klaar voor je gezin: ze spelen met de kinderen, organiseren activiteiten, zorgen voor toegangskaartjes en beantwoorden vragen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de gasten in Villa Pardoes.

 

Via de zogenaamde Tiplijn is een van de vaste medewerkers 24 uur per dag bereikbaar.

Ontspanning

In en om Villa Pardoes is ontzettend veel te doen. Wat dacht je van bubbelen in het Bubbelparadijs, spelen in de binnenzandbak én glijbaan of ontspannen in het Snoezelkamer? Er zijn uitleenfietsen en er is zelfs een prachtige rolstoelfiets. Natuurlijk hebben we ook kisten vol knutselspullen en een uitpuilende spelletjeskast. Ook speelgoed is er volop, voor grote én kleine kinderen: Lego en Barbies, boeken en dvd's en uiteraard verschillende spelcomputers.

 

En dan ben je nog niet buiten geweest! In de schitterende tuin vind je een picknicktafels, schommels, springkussen, de Kiosk en skelters. Genoeg dus om gewoon lekker buiten te spelen.
Zelf op avontuur? In het themahuisje ligt informatie over diverse uitstapjes. Bijvoorbeeld een bezoekje aan voetbalclub RKC WAALWIJK of Willem II bij thuiswedstrijden. Je mag gratis naar bijvoorbeeld Attractiepark Toverland en de Efteling. Ook andere organisaties als bioscopen en theaters stellen hun deuren voor je open.

 

Blijf je liever in de Villa? Dan bieden we je heerlijk ontspannende activiteiten, zoals Reiki of een voetreflexmassage. Een compleet activiteitenprogramma is bij aankomst in de Villa beschikbaar.

 

Lees meer over belangrijke zaken en afspraken.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten