Sponsored by: ATSC
Voor wie is Villa Pardoes?

Natuurlijk wil iedereen wel zo’n gratis week met een volledig verzorgde vakantie in Villa Pardoes. Je snapt dat dat niet kan. Villa Pardoes is echter alleen bedoeld voor kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Om die kinderen en hun families een plekje in Villa Pardoes te kunnen bieden, beoordelen we alle aanvragen aan de hand van een aantal vaste criteria.

Leeftijd

Een heel belangrijk criterium is de leeftijd. Een vakantie in Villa Pardoes is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het gaat hierbij om de leeftijd van het zieke kind. Broertjes, zusjes en vriendjes die met het zieke kind meekomen, kunnen jonger of ouder zijn.

Taal

De kinderen moeten wonen in Nederland en Nederlands spreken. Dit is belangrijk voor het onderlinge contact tijdens de vakantie.

Medische criteria

De Medische Commissie van Villa Pardoes bekijkt alle aanmeldingen, want iedere aanvraag staat opzichzelf. Om te kunnen beoordelen of een gezin in aanmerking komt heeft de Medische Commissie de medische gegevens van de behandelend kinder- of revalidatiearts nodig. Daarom moet het aanmeldingsformulier samen met de behandelend arts ingevuld worden. De Medische Commissie toetst de aanmelding vervolgens aan de toelatingscriteria.

Eenmalig

Een vakantie in Villa Pardoes is een onvergetelijke, maar ook éénmalige belevenis. We willen graag zo veel mogelijk zieke kinderen een kans op een droomweek geven. Het is daarom niet mogelijk om vaker dan één keer een vakantie in Villa Pardoes aan te vragen.

 

Bekijk de actuele medische toelatingscriteria

Ga naar het aanmeldingsformulier


*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten