Sponsored by: ATSC
Toelatingsprocedure

Villa Pardoes is bedoeld voor kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte, die weinig of geen mogelijkheden hebben om op vakantie te gaan. We zijn specifiek ingericht voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Alle activiteiten, spellen en voorzieningen zijn op hen afgestemd. We proberen in één week ook altijd  kinderen in eenzelfde leeftijdscategorie samen te brengen in Villa Pardoes, zodat de kinderen snel vrienden kunnen maken.


We bieden geheel gratis een onvergetelijke vakantieweek voor de kinderen zelf én voor hun gezin. Elk gezin krijgt een eigen vakantiehuisje voor maximaal zes personen.

 

De belangrijkste toelatingscriteria die we hanteren, liggen op het medisch vlak. Daarnaast is er een aantal meer algemene criteria. De voornaamste is het leeftijdscriterium: van 4 tot en met 12 jaar. Een ander criterium is dat de kinderen uit Nederland komen en de Nederlandse taal spreken. Dit laatste is gericht op het onderlinge contact tussen de gasten in Villa Pardoes.  

De medische toelatingscriteria geven een globale bandbreedte. Bij twijfel kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

Om zoveel mogelijk zieke kinderen van Villa Pardoes te laten genieten, komt ieder kind één keer in aanmerking voor deze unieke week. Lees verder over de aanmeldingsprocedure.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten