Sponsored by: ATSC
Meld een gezin aan

Als arts kun je via onderstaande link de gehele aanmelding, inclusief medisch gedeelte, invullen. Als je de aanmelding vervolgens via je mail accordeert, ontvangen de ouders (mits je het mailadres van ouders invult) een mail om ze op de hoogte te stellen dat de aanmelding verstuurd is naar Villa Pardoes.

 

De belangrijkste toelatingscriteria die we hanteren, liggen op het medisch vlak. Daarnaast is er een aantal meer algemene criteria. De voornaamste is het leeftijdscriterium: van 4 tot en met 12 jaar. Een ander criterium is dat de kinderen uit Nederland komen en de Nederlandse taal spreken. Dit laatste is gericht op het onderlinge contact tussen de gasten in Villa Pardoes. De medische toelatingscriteria geven een globale bandbreedte. Bij twijfel kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

Om de drempel voor het aanmelden te verlagen is het mogelijk dat u, als medewerker van het ziekenhuis of revalidatiecentrum, de aanmelding voor een gezin opstart. Hierdoor zorgt u ook dat u de behandelend arts tijd bespaart omdat hij/zij straks enkel de medische vragen hoeft te beantwoorden. Om een aanmelding te starten heeft u enkel de naam van het kind, de geboortedatum en het mailadres van de ouders/verzorgers nodig.

 

Het is belangrijk om ouders vooraf in te lichten dat u de aanmelding voor hun opstart. Dit vanwege de AVG-wetgeving.

 

Zodra u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld, ontvangen de ouders/verzorgers per mail een link om de aanmelding verder aan te vullen en het machtigingsformulier te ondertekenen. Tot slot zorgen wij dat de behandelend kinder- of revalidatiearts een link ontvangt om de medische vragen te beantwoorden.  Na akkoord door de Medische Commissie kunnen we het gezin verblijden met een uitnodiging voor een gratis vakantieweek van Villa Pardoes!

 

 

 Aanmelden als arts  Aanmelden als medewerker

 


Villa Pardoes ontvangt wekelijks 12 gezinnen ontvangen. Jaarlijks vieren zo'n 600 gezinnen een week vakantie in Villa Pardoes. Villa Pardoes is een erg prikkelrijke omgeving en daardoor wellicht niet of minder geschikt voor sommige kinderen. Neem gerust contact met ons op om de meest actuele status te horen. Wij staan je graag te woord!

 

Gezien de hoeveelheid aanmeldingen is in overleg met de Medische Commissie besloten om alle aanmeldingen met ingang van mei 2016 voor een verblijf in Villa Pardoes éénmalig aan te bieden aan gezinnen, ook als meerdere zieke kinderen uit hetzelfde gezin voor een verblijf in aanmerking zouden komen.

 

Na controle door de Medische Commissie nemen wij met de ouders contact op of en wanneer ze uitgenodigd worden voor de vakantieweek.

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten