Sponsored by: ATSC
Medische ondersteuning

Er wordt in Villa Pardoes in principe géén medische ondersteuning geboden. Dat is een bewuste keuze. Onze ambitie is om de kinderen een zorgeloze vakantieweek te bieden waarin ze alle dagelijkse beslommeringen en de vaak belastende ziekenhuissfeer uit hun hoofd kunnen zetten.

 

Voor kinderen die zonder medische zorg niet naar Villa Pardoes zouden kunnen gaan, hebben we natuurlijk een oplossing. We beschikken over een uitgebreid en hoogwaardig medisch vangnet en werken nauw samen met medische instellingen in de directe nabijheid. Zoals het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ), huisartsen, fysiotherapie en het Medisch Technisch Handelen team van de thuiszorg. Belangrijk is dat we van tevoren exact weten welke medische ondersteuning nodig is. De basis daarvoor is een compleet en zorgvuldig ingevuld aanmeldingsformulier.

 

Standaard beschikken we in Villa Pardoes over de meest gevraagde en noodzakelijke medische hulpmiddelen. Ook andere hulpmiddelen kunnen we op verzoek regelen.

 

*/ ?>
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie Sluiten